24/7 Άμεση Υποστήριξη : +30 231 046 6478 info@ydrogeios-security.gr & ydrosec@yahoo.gr

Η αξιοπιστία είναι το πλεονέκτημα της μακροχρόνιας παρουσίας μας

Ιστορικό

Το ιστορικό της εταιρίας μας.

Η εταιρία ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ Ε.Π.Ε. με τον διακριτικό τίτλο ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ SECURITY Ε.Π.Ε. είναι μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας που ιδρύθηκε το έτος 2001 από μια ομάδα τριών ατόμων οι οποίοι έχουν μια μακροχρόνια ενεργή παρουσία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Η δραστηριοποίηση τους στο χώρο αυτό και οι εμπειρίες που έχουν αποκομίσει τους ώθησαν να ασχοληθούν με τον τομέα αυτό πιστεύοντας ότι είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις και στον μεγάλο ανταγωνισμό της αγοράς.

Η εταιρία συνεργάζεται με διάφορους οίκους ειδικευμένους στα θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας έχοντας έτσι την δυνατότητα κάλυψης των πελατών της με πάσης φύσεως συστήματα ηλεκτρονικής προστασίας.

Η εταιρία εκπροσωπείτε νόμιμα από τον ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ , έχει έδρα την ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και στόχος της είναι να επεκταθεί σε όλη την επικράτεια.

Η εταιρία έχει την απαραίτητη άδεια από την ελληνική αστυνομία καθώς και την απαραίτητη άδεια από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας για να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Back to Top